Klan Yuki | Klan Inuzuka | Klan Kaguya | Klan Akimichi | Klan Aburame | Klan Futago | Klan Kuran Sen | Klan Kakukoro |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |
Hyōton | Ainuken | Shikotsumyaku | Baika Zoumu | Kikiou | Sōma no Kō | Fumetsu | Sosa |
- Raz wybrany klan nie może zostać zmieniony, a dokładniej rzecz ujmując, chodzi jedynie o Kekkei-Genkai. Nie ma sposobu, żeby fabularnie nagle zmienić Akimichi na Kaguya.
- Warto wybierać przynależność według własnych upodobań. Odradzamy sugerowanie się opiniami innych graczy lub przewidywaniami odnośnie siły danego KG. Dążymy do balansu wszystkich zdolności i co jakiś czas ulepszamy te słabsze, by mogły w pełni konkurować z teoretycznie silniejszymi. Ilość aktywnych graczy w danym klanie również nie powinna mieć większego znaczenia. Wszystkie opisy unikalnych mocy są dostępne jedynie dla członków, więc istnieje nikłe prawdopodobieństwo, że najliczniejsze klany posiadają najmocniejsze KG.
Zapisany.
Zaginiony
Z chęcią wziąłbym KG Sosa :3
Jam apokalipsy prorok
Zwiastun wszechzlodowacenia
Wirus kosmicznego chłodu
Jak palący, wieczny żar
KP
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany
Można, ale trzeba wpierw zmienić nick. Na PW/GG bądź czymkolwiek innym podaj swoje nowe imię, a wtedy je zmienię i będę mógł z czystym sumieniem Ciebie zapisać do Samotników.
Zapisany.
Przepraszam za zamieszanie, ale czy byłaby możliwość zmiany mojego KG na Shikotsumyaku, żebym był Kaguya? Gry jeszcze nie zacząłem.
Zmienione, ale więcej prób nie będzie.
Zapisany.
Zapisany.
Los chciał bym wybrała Inuzuka, poproszę o dodanie.
Zapisana.
Samotnik [Kaguya]
Chciałbym się zapisać do Kaguya
Batsu się ucieszy z kompana o tym samym KG. Zapisany.
Jeżeli klan Yuki to drugi człon nicka powinien być usunięty. Jeżeli Ci to odpowiada daj znać na chacie lub gg, zmienię nick i zapiszę Cię do klanu.
EDIT: zapisany
Ostatnio edytowany przez Katsuro (2013-09-10 17:04:34)
Zapisany.
Samotnik [Inuzuka]
Witam. Chciałbym dołączyć do Ainuken.
Zapisany.
Zapisana.
Zaginiony
Poproszę o zapisanie się do klanu Yuki
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany.
Samotnik [Futago]
Ja chcę do Futago