Pierwsze wydanie tygodnika Ninja News już w kioskach Ruchu (1680x1050)
Ostatnio edytowany przez Koharō (2016-03-10 16:54:52)
Gość
XDDDDDD
Tobie się naprawdę nudzi. Ale fajne :3
Klan Nara
Jej Iwao w niusach mada faka
Szczerze przyznam, że ciekawie wyszło no i czekam z niecierpliwością na kontynuację.
Będzie czytelniejsza. Ze sprzedaży pierwszego numeru wydawnictwo opłaci zakup maszyny do pisania :P
Stary, to jest genialne! Swojskie jak pajda ze smalcem i ogórkiem! Mniam!
Pixelowa czcionka
Ale ja bym coś zobaczył w stylu The New York Times (wersja papierowa), ale praca zacna milordzie ;)
Edytor i korektor Masaru sprawdził wydanie przed wydanie. Jak widać, gazeta wciąż się rozwija ;)
A jakże! Sharingan jako ostateczne rozwiązanie kwestii szukania błędów
Jako, że mi brakło Nindża Niusuf to postanowiłem zrobić coś własnego na czas nieobecności Koharo. Nie jest to idealna kopia, ale mam nadzieje, że wystarczy.
Egzemplarz zastępczy (1600x1200)
Przydałaby się ostra korekta do tego, co wstawiasz, bo błędów jest mrowie. I te buble, jak "Mizo no Kuni", niech się nie pojawiają. Jak nie czytasz drugi raz tego, to chociaż wyślij komuś, kto sprawdzi. I justuj część tekstu, tak jak Koharō, bo wtedy wygląda przyzwoiciej. Graficznie zaś wygląda lepiej, mniej szczegółów, prosto - przyjemniej dla oka.
Rób to dalej, kijoszku. Masz więcej czasu i chęci niż ja, a wścibstwo i nachalność są w zawodzie dziennikarza pożądane.
Koharō napisał:
Rób to dalej, kijoszku. Masz więcej czasu i chęci niż ja, a wścibstwo i nachalność są w zawodzie dziennikarza pożądane.
Nie mam fotoszopa by się w to bawić.