Jjeżeli ktoś nie mieszka daleko Warszawy, bądź może bez problemu do niej trafić, to proponuję piątek na małe piwko. Tamotsu przyjeżdża, Hiroshi powiedział, że także może. Ayatane mieszka obok, Katsuro w okolicy. Co z resztą? Ktoś chętny? Zabierzmy porządną grupę
Potwierdzam, będę. Kwestia jedyna do ustalenia to prośba o urlop ale z tym raczej nie powinno być problemów.
Samotnik [Kaguya]
Także będę
Co do miejsca spotkania, to tak jak zawsze - pomysłów nie mamy, bo wiem, że te najlepsze zawsze wychodzą spontanicznie. Nie zdziwię się jednak, jak zahaczymy o jakiś shisha bar w centrum, bądź pójdziemy nad tradycyjną Wisełkę. O ile każdemu będzie odpowiadać ;)
Proponuję godzinę 16-17.
Rozumiem, ze tworzymy ekipe NCW do łapania pokemonów?
Przypomniało mi to sytuacje sprzed jakiś 10-15 lat. Jak to na działce znajomi rodziców pili wódkę. I jeden z "wujkow" mocno wstawiony zaczynał mi tłumaczyć jak to ta wódka to takie pokemonki dla dorosłych. Ale wracając do tematu możemy coś połapać.
1) Pilnuję dobytku rodzinnego (dość daleko od Warszawy.
2) Nie chcę Was zawstydzić moimi super Pokemonami.
3) Niespecjalnie Was lubię.
4) Może przy następnej okazji?
Według wstępnych, a zarazem końcowych ustaleń, godzina 16. Katsuro będzie jakoś 15:40 na dworcu, więc w tychże okolicach możemy się zebrać. Dokładniej pod pałacem o godzinie 16 - myślę, że miejsce te każdy potrafi odnaleźć. Jak nie, to to jest takie wielkie coś z czubkiem, wysokie. W każdym razie, możecie pisać na facebook'u, a jak nie to na numer (tutaj był numer, ale Kats kazał usunąć. Jak ktoś chce to pisać). To tyle.