Zaginiony
Poproszę o zapisanie mnie do klanu Nara oraz zmianę Loginu/Nicku na Shintaku. Z góry dziękuję ; ]
Zapisany.
Gość
Prosiłabym o Nara
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany/a.
Zapisany.
Zapisany.
Klan Uchiha
Uchiha
Zapisany.
Klan Uchiha
Proszę o-uchiha...
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany.
Zapisana.
Zapisany.
Me serce kraje się z tego wyboru, ponieważ należy ono do klanu Uchiha, ale zapisuję Cię, bo taka ma robota.
Zapraszam do Kraju Pól Ryżowych do Szkoły Ninja, a dokładniej do wątku Prolog, gdzie Twoja historia ninja się rozpocznie.
Powodzenia!
Zapisany. Teraz zapraszam do Szkoły Ninja w Kraju Pól Ryżowych, gdzie zacznie się Twoja przygoda. Wątek Prolog jest Twoim startowym.
Zapisana.
Zaginiony
Zapisany.
Zapisany.
Zaginiony
Proszę o zapisanie do klanu namikaze
Zapisany.
Nick nie jest klimatyczny, więc nie mogę Cię zapisać. Zgłoś mi bądź Katsuro o zmianę nicku, który będzie pasował, a wtedy nastąpi upragniony przez Ciebie zapis.
EDIT:
Zapisany.
Ostatnio edytowany przez Masaru (2013-08-23 14:16:30)
Zapisana.
Nie zapisuję, ponieważ ten nick nie jest w mojej ocenie klimatyczny. Jeśli nadal chcesz zagrać, to poproś kogoś z administracji o zmianę nicku na poprawny. Kontakt możliwy na PW, chatboxie bądź GG/AQQ.
Tak jak wyżej, nie zapisuję, ponieważ ten nick nie jest w mojej ocenie klimatyczny. Jeśli nadal chcesz zagrać, to poproś kogoś z administracji o zmianę nicku na poprawny. Kontakt możliwy na PW, chatboxie bądź GG/AQQ.
Zapisana. Zapraszam do Kraju Pól Ryżowych, a dokładniej do Szkoły Ninja (wątek Prolog). Powodzenia.